Önálló kiállítás - Virág Judit Galéria Budapest - 2022

Eddigi legnagyobb önálló kiállításunk nyílik a hatalmas presztizsű, budapesti Virág Judit Galériában, annak is a számunkra különösen izgalmas Black Cube tereiben. 

2021 év sikerei után (amikor is két önálló kiállítást is tartottunk a bemutatkozó évünkben Magyarországon), idén tavasszal az ország leghíresebb, legnevesebbb, és nemzetközi szinten is igen magasan jegyzett Virág Judit Galériában nyílik az újabb , és ebben az évben egyedüli önálló kiállításunk a legújabb munkáinkat felvonultatva. Köszönjük a hihetetlen bizalmat és lehetőséget a Galériának, igyekszünk egy nagyon különleges, futurisztikus tárlattal megörvendeztetni a művészetkedvelő közönséget. Várunk mindenkit sok szeretettel!

MEGNYITÓ ESEMÉNYEK: 2022 ÁPRILIS 8., ESTE 6 ÓRA
Soós Nóra: Fennkölt idő
Soós Nóra méltán az egyik legnépszerűbb kortárs magyar figuratív festőművész, aki az évtizedek során önálló festői nyelvet alakított ki. Színes, vibráló, történetekkel teli, gyönyörű vásznai ezúttal is gondolkodásra késztetnek majd. 

NagyMolnár: A fény geometriája II.
NagyMolnárék kaleidoszkópszerű, geometrikus, a tudományos-fantasztikus irodalmat és filmművészetet idéző fényobjektei közül számos darab kifejezetten a galéria black-cube tereibe készült. 

A kiállítások ingyenesen megtekinthetők: 
2022. április 8. - május 6. között, hétfőtől péntekig 10-től 18 óráig, szombaton 10-től 13 óráig a Virág Judit Galériában.





© Copyright 2024   -   NagyMolnar   -  GDPR  -   Webdesign: Felanetre