Art Miami - 2023 - Oliver Cole Galériával

Először fogunk szerepelni az Art Miami kiállítás és vásáron, ami hatalmas megtiszteltetés, és dicsőség számunkra. Köszönjük a minket képviselő Oliver Cole Galériának a lehetőséget!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy közeleg az év legnagyobb eseménye számunkra, mely egyben a művészeti karrierünk eddigi csúcspontja is.

A minket képviselő, Miami székhelyű Oliver Cole Galéria egy eddig soha nem látott méretű dupla standdal vesz részt az Art Miami kiállításon, ahol a mi munkáinkat is kiállítják.
Szeretnénk előre is hatalmas köszönetet mondani a galériának, külön kiemelve Olivert és Umbertót!
Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen rangos galériát képviselhetünk ezen a csodálatos eseményen, ilyen hihetetlen művészek mellett!

Miamiból 3 hét múlva élőben jelentkezünk!

2023. december 5-10.


Az Art Miami visszatér a 32. kiadásra, 2023. december 5-10. között. Az Art Miami a leglátogatottabb nemzetközi művészeti vásár az Egyesült Államokban és a második leglátogatottabb világszerte, amelyet évente látogatnak tapasztalt és kezdő gyűjtők, kurátorok, múzeumi szakemberek, a sajtó képviselői és a művészeti világ prominensei. A vásárt ötödik alkalommal rendezik meg a Biscayne-öbölben, a Velencei és a MacArthur Causeway között, Miami belvárosának szívében, a One Miami Herald Plaza neves vízparti helyszínén. Az Art Miami páratlan megközelíthetőséget kínál a Miami Beachen zajló tevékenységekhez és a gyűjtőkhöz.









© Copyright 2024   -   NagyMolnar   -  GDPR  -   Webdesign: Felanetre