Mysterlight by NagyMolnar a RedMoon Art Glass Galériában (AUS)

Büszkén jelentjük be azt a hatalmas megtiszteltetést , hogy a NagyMolnar alkotópáros - a  Mysterlight elnevezésű projektjével - bekerült a világhírű RedMoon Art Glass Galéria által képviselt művészek közé. Jövünk Ausztrália! Köszönjük a bizalmat!

A közelmúltban hatalmas megtiszteltetés ért minket azzal, hogy a világ egyik leghíresebb, főleg üveg-művészettel foglalkozó galériája, az Ausztráliában található RedMoon Art Glass Galéria partnerséget ajánlott nekünk, és bekerültünk a Mysterlight projektünkkel az általuk képviselt, igen illusztris művészei közé. Magyar művészként Botos Péter után a NagyMolnár (Nagy Krisztián - Molnár Csaba) alkotópáros képviselteti hazánkat, amire egyenlőre szavakat sem találunk. Alig várjuk a közös megméretetéseket, és munkát. Reméljük, hogy az innovatív művészeti alkotásainkkal színesíteni fogjuk a Galéria kínálatát, és öregbíteni a hírnevüket! A galéria Melbourne elegáns részén található.

Köszönjük a bizalmat a Galériának, és Olivia & Jason galéria tulajdonosoknak - galériavezetőknek!

Első csomag alkotásainkból, amely elindul "meghódítani" Ausztráliát, az Iris sorozatunk 4. darabja, az O1 című alkotásunk, valamint több kisebb művünk.
© Copyright 2021   -   Myster Light created by NagyMolnar   -  GDPR  -   Webdesign: Felanetre